
Jälkiruoaksi sain aikaiseksi ihan omasta päästä reseptillä, noin vaan sukkelaan seuraavanlaisia makupaloja.
Karpalo-kookos- riisivalkosuklaat
150gr valkosuklaata
n.1 dl kuivattuja karpaloita
1/5dl kookoshiutaleita
riisimuroja
Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita karpalot ja kookoshiutaleet sulaan suklaaseen. Lisää riisimuroja, kunnes massa on sen verran kiinteää, että siitä voi lusikalla nostella nokareita, jotka pysyvät kasassa..
Nostele lusikalla annoksiksi muffinssivuokiin ja laita jähmettymään kylmään. Tarjoile esim teen kanssa.
Nämä leivoksiin tuli ajatus lapsuudesta tutuista riisisuklaista. Meillä äiti teki niitä usein lastenjuhlille. Sulaa Fazerin Sinistä ja riisimuroja, muffinssivuokiin jähmetettyinä. Valkosuklaaversiot ovat kyllä niin makeita, jottei niitä tarvitse olla kuin yksi per syöjä ja makeanälkä on taatusti taltutettu.
Löysin kauniin ja inspiroivan blogisi ja lisäsinkin sinut heti omaan blogilistaani :) Ihanaa joulun odotusta! :)
VastaaPoista