2011/03/01

Kellarin muodonmuutosKellarin kuraeteistila
 Kotimme kellarissa on minulla askartelutilat. Meillä sisustus on melko moderni, musta-valkoinen ja yksinkertainen koko talossa, mutta kellarissa minulla on jotain ihan muuta.

Mun kellari ny

Aluksi ajattelin, että perintönä minulle jääneiden vihreän nahkosohvan ja vihreän ruokailuryhmän kaveriksi sopii retro-henkinen sisustus, oranssi seinä jne.


Kellari valmiina tapetoitavaksi
No vajaan vuoden sitä ajatusta kypsyttelin ja toteutin, kunnes jouluna tarvittiin lisää tilaa joulupöytää, ja päädyin maalaamaan ruokailuryhmän valkoiseksi (Eihän vihreää olisi voinut kantaa yläkertaan, eihän?) No valkoinen pöytä tuoleineen ei enää istunut oranssiin seinään joten oli aika sisustaa uudelleen.

Nyt kellarissa on joulumaa, ihan koko vuoden. Oranssi seinä jäi lumihiutaletapetin alle ja vaaleat kalusteet löytävät pikkuhiljaa tiensä Marillan joulumaahan. :) Kyllä kelpaa ommellla ja askarrella, mutta täytyy myöntää, että lasten puuhailujen aikaan saamat sotkut ja punakeltainen muovailuvahavuori pöydällä saavat tilan näyttämään sekaisemmalta kuin vastaavat taiteilut silloin oranssin seinän aikaan. Mieheni ennusti, että ensi vuonna samaan aikaan kellarissa on taas jotain ihan muuta. Saas nähdä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti