2012/11/16

Paperitähtiä tuutin täydeltä

Kuvassa omat ensimmäiset tähteni
Sain viime jouluna kauniin paperitähden ystävältäni lahjaksi. Se on tehty tummasta tapetista ja sopii meidän olohuoneeseen kuin nenä päähän. Viime viikolla opin tekemään tuon tähden itsekin ja nyt tuntuu, että niitä on kaikki lehdet, blogit ja joulukirjat pullollaan. Ja ennen viime joulua, en ollut koskaan nähnyt / tehnyt moista tähteä!
 No yhtä kanssa, tähti on kaunis ja helppo tehdä ja  "ylitarjonnasta" huolimatta aiomme Joulumaassa opettaa tähden teon myös kahvilavieraille. Materiaaleiksi sopii monenlaiset peperit ja vanhat tapettirullien loput, joten tähden saa helposti sisustuksenn sopivaksi. Materiaali myös määrittää, onko tähti perinteinen vai moderni: malli taipuu moneksi. Kokoa voi vaihdella ja täyttää vaikka jokaisen huoneen joulutähden valolla.
Tänään kolusimme Fidan kirpputoria, kun siellä on -50% päivät ja seitsemällä eurolla tarttui mukaan kassillinen tavaraa. Pääasiassa kahvikuppeja, joihin on tarkoitus valaa kynttilöitä, mutta myös muikea pitkäkaulainen puulintu, vanhoja kuusenkynttilän pidikkeitä ja materiaaleja joulukukka-asetelmiin.
Ja taas sormet syyhyää, että pääseen työn touhuun. Sitä ennen on kuitenkin luvassa mukavia työtunteja erään pikkuneidin syntymäpäiväjuhlilla, jonne minut on kampaajana kutsuttu loihtimaan vieraille ihania kampauksia. Taitavat tunnit hujahtaa huomaamatta iltaan...

Ja vielä... ohje tähtösiin löytyy tästä.

3 kommenttia:

 1. Hei, olen uusi lukija annoin sinulle tunnustuksen blogissani. Blogisi on kaunis ja visuaalisesti inspiroiva ja on mahtavaa, että jaat paljon reseptejä.

  Ihanaa joulunodotusta ja jatkahan samaan malliin. :)

  http://jouluhelinaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiisan Jouluhelinää -blogin kautta päädyin tänne, ja aivan ihana blogi sinulla Maarit! Piti heti kirjautua lukijaksi. :) Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi! Eksyin tänne kotitekoisen fudge-ohjeen myötä ja taisitpa saada vakilukijan :)

  VastaaPoista