2012/10/24

Operaatio: pelastakaa muratit!

Luin ystäväni facebook-profiilista, kuinka hän oli pelastanut murattinsa pihalta sisälle, ennen kuin pakkaset pääsevät puremaan. Miksen ole aiemmin tajunnut tehdä näin omilleni? Joka vuosi ovat raukat saaneet paleltua pihalla ja sitten vaan heivattu roskiin ja korvattu kanervilla. Ihan surulliseksi tulin näin jälkikäteen murattiraukkojen puolesta. Niinpä päätin tänä syksynä olla parempi kukanomistaja ja pelastin kaikki kolme pihalla värjöttelevää kaunotarta sisätiloihin. En tiedä miten hyvä idea tämä loppuviimetteeksi oli, koska olen tunnetetusti viherkasvien perivihollinen: saan ne kuolemaan alta aikayksikön mutta yritän parhaani, lupaan!

Minulla on vuosikaudet ollut kaapinpäällä kasa ihania käppyräisiä oksia, ilman mitään sen suurempaa käyttötarkoitusta ja nyt ne pääsivät murateille kasvutuiksi! Kauniita ovat sammalsydänten kanssa.

Saan kohta ihanaa saunaseuraa ja pääsen turisemaan niistä suunnitelmista, joita minulla on Joulumaan varalle! En malta odottaa!!

1 kommentti:

  1. Netti-surffailun lopputuloksena oli se, että muratit kaipaavat kosteaa ilmaa, joten niitä pitää sumuttaa. Jos lähdetään tällä ohjeella liikkeelle ja koitetaan saada kaverit pysymään hengissä.

    VastaaPoista