2012/10/23

Joulumaa on muutakin kuin tunturi ja lunta...

... Joulumaa on ihmismielen rauhan valtakunta...


Joulumaa sai eilen uusia kalusteita, ja nyt olisi hinku saada sitä kuntoon. Tää valitettava toipilasaika vaan estää enemmän nostelut ja huonekalujen siirtelyt, joten minun on ollut tyytyminen tavaroiden järjestelyyn pikkuhiljaa. Olen vaan sellainen kaikki-valmiiksi-nyt-ja-heti -tyyppinen ihminen, että tää ajan kanssa puuhastelu ei oikein sovi minulle.
Huonekaluostokset alkoivat surffailulla IKEAn sivuilla. No sitten totesin, että pitäisikö ylittää itsensä ja tutkia vaihtoehtoisesti Huuto.netiä tai muita osto ja myynti -palstoja, jos vaikka onnistuisi säästämään jonkun euron. No löysin sitten juuri sopivat, mieluisat kalusteet, kaapin ja lipaston, ja saimme ne vielä kotiinkin heti samana päivänä. Ja säästyivät ne muutamat eurot.

Kaapin sain eilen paikoilleen ja sinne jo ehdin vähän viikkailla kankaita ja koota viime jouluisia valmiita käsitöitä. Vitriiniovet on ihanat! Lipaston paikoilleen saaminen onkin sitten toinen juttu. Sen tieltä pitäisi viedä pois vanha lipasto, kaksi toimistokaappia ja yksi rikkinäinen pakastin! No vanhat kaapit täytyy ensin tyhjentää, mikä vaati sen, että piti siivota erinäinen määrä hyllyjä muista kaapeista ko. tavaroita varten, heittää erinäinen määrä rompetta pois ja lajitella osa vielä kirpparille menemään (mistä tätä roinaa oikein kertyy!). Vanhat huonekalut pitäisi sitten siirtää muualle (mihin, en tiedä?). Lipaston laatikot alkavat olla niin hajalla, että minun taitoni tai hermoni eivät ainakaan riitä niiden korjaamiseen, on meinaan yritetty vuosien varrella useaan otteeseen. Ehkäpä jätteiden lajittelukeskus on kuitenkin sille paras paikka ja pakastinta odottaa sama kohtalo. Tahtoisin jo niin kaiken järjestykseen... Mulla on mukavia suunnitelmia...Tästä niin tulee mun rauhan valtakunta!

Ps. Tänään sain sen karkkikulhon, jota jo viime viikolla toivoin, tiistaituliasena miehen matkassa. Kiitos Ihana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti