2013/12/02

Joulukuun 2. päivä : Jouluisat Fudget

Työyhteisöjoulukalenterin ensimmäinen virallinen luukku avautui tänään. Maanantaina. Päivänä jolloin oikein mikään ei tuntunut menevän omalta osaltani kuten olin ajatellut. Mutta voi tuota luukkua!!! Siihen ei maanantai vaikuttanut! Aivan mahtavan herkullisia Jouluisia Fudgeja oli työkaverini tehnyt. Kahta sorttia. Toisesta veikkaisin, että siinä oli karpaloa ja valkosuklaata. Toinen oli varmaankin perinteisempi kermakola. Mmmm! Aivan täydellisiä molemmat! Ja jos lupaatte jättää kertomatta eteenpäin, voin tunnustaa, että söin useammankin palan. Perinteisesti kuitenkin ottamalla ensin korrektisti vain puolikkaan, ja vähän myöhemmin tuon toisen puolen.. ja vähän myöhemmin... jne. On muuten tehokasta itsensä pettämistä. Ihan vaan puolikkaan otin...

Palasi kuitenkin kummasti mieleen nuo pienet Fudge -tehtaat,  joita olen aina joulunaikana keittiössäni pyörittänyt. Varsin vaihtelevin lopputuloksin. Ja tottakai, jäin vieläkin vaille tuota täydellisen fudgen ohjetta.
Kuten tähän maanantaihin niin hyvin sopii, ei minulla ollut mukana edes kameraa, jolla olisin kuvan kätevästi tähän saanut. Nyt se vaatii vielä hieman kikkailuja. Aikeenani on myös vielä metsästää nuo salaiset reseptit, jolla herkut oli tehty ja lisätä nekin tänne. Mutta kuten joulun alusaikaan yleensä, kuuluu tähänkin kalenteriluukkuun siis vielä vähän lisää jännitystä ja odotusta... Eli kuvia ja reseptejä odotellessa: Hyvää yötä!

Ps. Olen tehnyt lähestulkoon kaikki jouluostokset. Missä? Verkkokaupoissa! Nyt se on myönnettävä, että kaikki ei ole jouluvalmisteluissani perinteisesti kohdallaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti