2013/12/01

Oi ihana joulukuu... se on täällä taas!

Blogin hiljaiselosta huolimatta on jouluvalmistelut aloitettu hyvissä ajoin. Moni juttu on jopa valmiimpaa kuin aiemmin tähän aikaan syksystä. Eikä vielä ole tarvinnut stressata. Tätä kirjoitellessa keittelen pikkujoulupuuroa perheelle lounaaksi. Se palaa aina pohjaan, ihan sama mitä teen, joten en stressaa siitäkään. Lopulta se maistuu kuitenkin oikein hyvälle.

Jopa joululintu on saanut väriä höyheniinsä.
Valkoista joulua on meillä tänä jouluna ilmeisen turha odottaa. Muutenkin olen jotenkin vinksahtanut tämän vuotisissa jouluvalmisteluissa. Ruokailutilan ja olohuoneen ikkunassa puuttuvaa lunta paikkaavat Star Wars lumihiutaleet, joiden leikkaamisohjeet löytyivät rakkaan ystävän vinkkaamina täältä. Ne on oikeesti niin hienoja, että pakkohan ne oli saada paraatipaikalle, äidin ja poikien iloksi. Aika hauskaa on, että ensikatsomalta ne näyttävät ihan tavallisilta lumihiutaleilta.

Aiemmista vuosista poiketen koristeet ovat kokovalkoisen sijaan pinkkejä, violetteja, vihreitä, sinisiä. Samoin joulun sohvatyynyt. Jouluaattokin tullee kuulostamaan jossainmäärin uudeltavuodelta, mutta sehän on vain mukavaa.
Jotain taitaa allekirjoittaneen päässä olla vinksallaan, mutta väliäkö tuolla. ;) Piristävää välillä muokata perinteitä. Olen ideoinut työpaikalleni joulukalenterin, ja sen tuotokset olen luvannut laittaa tänne, päivittäin. Iloinen ja värikäs joulunodotus alkakoon siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti