2010/12/19

Joulukiire

Miten se iskee kuitenkin joka vuosi!?!? JOULUKIIRE! Niin monta ihanaa juttua mitä vielä olisi tehtävänä ja niin vähän päiviä jäljellä. Ensimmäisenä sen huomaa siitä, ettei enää ehdi kirjoittaa blogia. Kamera täyttyy kuvista ja mieli jutuista, joita haluaisi täällä jakaa. Nyt etsimään sitä joulurauhaa... kyllä se joulu tulee kiirehtimättäkin.
Kävimme siis viime viikolla joulumarkkinoilla Espalla ja Vanhalla ylioppilastalolla.
Piipahdimme siinä sivussa Papagenassa, josta tarttui mukaan nämä pienet jouluiset ostokset.  Mukavat tiskirätit tulevat toimittamaan joulukortin/pikkulahjan virkaa. Ne ovat POPdesignin tuotteita.
Olen yrittänyt metsästää valkoisia kauniita joulukoristeita, koska suunnittelen vaihtavani joulukuusen kaikki punaiset koristeet valkoisiksi, jolloin koko joulupuu olisi valkea-kultainen. Poikkeuksen tekevät karkkitangot, joita kuusessa pitää ehdottomasti olla.
Valkoisia koristeita on ollut yllättävän vaikea löytää, siis sellaisia, jotka minua miellyttäisivät. Papagenasta löytyivät nämä symppikset puiset kuusi ja poro, ja todennäköisesti lisään kuuseen paljon käpyenkeleitä höyhensiipineen liihottamaan. Jouluostosreissuilta, sieltä sun täältä on tarttunut mukaan nämä täydennykset kuusenkoristeisiin, joten eiköhän näillä alkuun pääse. Meillehän on siis rantautunut kaksi kuusta, joista toinen päätyy lastenkuuseksi yläkertaan. Tämä on perinne, jonka lanseeraan tänä jouluna. Tämä johtuu siitä, että olen niin tarkka kuusesta ja sen koristeista, että olohuoneen kuusen koristelussa ei lapsilla ole paljon sanavaltaa. Omansa saavat koristella sitten juuri niin kuin haluavat, sillä pitäähän lasten päästä nauttimaan kuusen koristelusta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti