2010/12/15

Puuhaa puuhaa...

Tässä tuolit ja pöytä lähtötilanteessa.
Eilen aloitin tuon uskomattoman pöytien ja tuolien kunnostusprojektin. Pieni mutta matkassa oli se, että nuo pikkujätkät oli piirrelleet pöydän ääressä ja pöytään tulleet tussinjäljet puskivat läpi maalikerroksesta toisensa jälkeen. Lopulta hoksasin pyyhkiä tussinjälkiä kun maali oli vielä märkää. Niin lähti maali, mutta samalla myös tussin jäljet ja näyttää siltä että saan kuin saankin toisen valkoisen keittiönpöydän jouluateriaa varten.

Tänään karkasimme tyttöporukalla Helsinkiin jouluostoksille. Pakkasesta huolimatta tuli katsastettua Tuomaan Joulumarkkinat Espalla ja Vanhan ylioppilastalon joulumarkkinat. Kylläpä siellä olikin paljon kaikenlaista ihasteltavaa ja paljon taas sellaista, joista ajatteli, että  "noita voisin tehdä joskus itsekin!" Mun ostosten teko kaatuu aina tuohon samaan ajatukseen. Kun vaan olisi vielä aikaa kaikkien niiden ihanien suunnitelmien toteutukseen. Mukaan tarttui siis vain muutama "erilainen joululahja", muutama joulukoriste ja sympaattiset sammalsydämet, joista kuvia seuraavassa postauksessa.

...ja tässä niiden kippuun hyökätään!
Tässä tortut saavat vielä olla rauhassa.
Illalla saimme vielä mieluisia vieraita poikamme kummeista ja heidän lapsistaan ja taas oli hyvä syy paistaa joulutorttuja. :) Laitoin taas vaihteeksi luumun sijaan kanelilla maustettua omenamarmeladia, joka maistuu niin hyvältä (myös meidän poikien mielestä!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti