2010/12/12

Viikonloppu vierähti...

Ei kuitenkaan ilman, että joulujutut olisi olleet mielessä. Joululahjaprojektit etenee pikkuhiljaa; hitaasti, mutta varmasti. Tänään vauvanukelle valmistui pari mekkoa. Pikkuneidillä alkaa siis jo olla auttava vaatevarasto valmiina.

Näitä upeita mutta helppoja joulutähtiä olen tehnyt lukuisia viikonlopun aikana, mutta lahjoittanut kaikki pois ennen kuin olen ehtinyt niitä kuvata. Pikku herra 3v. kuskasi niitä kampaamoon asiakkaille. "Tää on sulle tää tähti!" No asiakkaille kelpasi, ja ystäviähän nuo olivat muutenkin kuin työn parista. Keitin tänään päivälliseksi joulupuuron. Yleensä sitä keitetään vain ja ainoastaan jouluaattona, koska maitopuurot eivät ole vahvinta alaani. Tänään säilyttiin enimmiltä pohjaanpalamisilta ja puuro maistui koko perheelle

Pikku väkerryksenä tein saunaan tuoksua tuomaan tervanarusta sydämen. Siellä se nyt päivystää saunatontun kanssa ikkunalla odotellen, että joku naulaisi sille seinään naulan. Kun kävin äsken kuvaamassa, löylytila tuoksui kuin juuri olisi kiukaalle laitettu löyöytuoksua. Pieninä määrinä tervan tuoksu on mukava, mutta kun joskus aikoinaan äitini kanssa askartelimme vastaavia sydämiä tuoreesta tervanarusta, tuoksui koko talo tervalle monta monituista tuntia. Nyt meillä tuoksuu vain itsenäisyyspäivän hyasintit. Kuten tuli jo aiemmin todettua... siinä on joulun tuoksu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti