2011/11/17

Letitetty kranssi keittiöpyyhkeestä

Lähdin askarteluostoksille ajatuksena toteuttaa pehmokranssi kankaasta, vanusta ja styrox-kranssipohjasta. Oli hieno visio, mutta käytäntö osoitti, että toteutus ei toiminut. Kehiteltyäni ajatusta vähän eteenpäin, lopputuotos on kuitenkin onnistunut.

Materiaalit: keittiöpyyhe/muu kangas, askarteluvanu, ompelulanka, pitsi, koristeiksi kanelitanko ja piparimuotti.

Näin tämä syntyi:

Leikkasin punaruudullisesta keittiöpyyhkeestä kolme n,. 10 cm leveää, keittiöpyyhkeen pituista (n.70cm.) kaistaletta, jotka ompelin putkiksi ja täytin vanulla. Sen jälkeen ompelin pötköt toisista päistään yhteen ja letitin perinteisesti. Valmiin letin pyöräytin renkaaksi ja kiinnitin päät käsin ompelemalla sopivasti piilottaen ne letin lomaan. Koristeeksi piparkakkumuotti, kanelitanko ja pätkä puuvillapitsiä. Ripustusnaru on pyyhkeen irtileikattu sivupäärme.

Soma, ei kuitenkaan ihan meidän kodin näköinen kranssi, Taas törmäämme kysymykseen: miten yhdistän jouluna heräävän maalaisromanttisen sisustajan tähän moderniin ja linjakkaaseen taloon? Onneksi on terassit, saunarakennus ja tietenkin ystävät ja suku, joten jokin sijoituspaikka näille tekeleille varmasti löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti