2011/12/05

Joulukuun 5. päivä "Juhlat ilman stressiä"

Olen sellainen ihminen, että järjestän mielelläni kekkereitä ja kutsuja. Mielelläni myös kokkailen, leivon, siivoan, koristelen ja häärään, ehkä järjestän myös jotain ohjelmaa. Tämä on minusta hauskaa, siis todella pidän siitä, mutta se on myös aikaa vievää ja joskus stressaavaa. Kuitenkin juhlissa on parasta se, että saa ystävät koolle ja pääsee nauttimaan hyvästä seurasta ja yhdessäolosta. Viime torstaina oli salonkini (minulla on siis pieni hiusmuotoilusalonki) asiakasilta. Aikomuksenani oli leipoa ja laittaa jotain ihanaa asiakkailleni, mutta samaiseen päivään halusin myös mahduttaa pari lyhyellä varoitusajalla kampaamoajan toivoneita asiakkaita. Mikä olisi tärkeämpää kuin hyvä asiakaspalvelu. Siis päätin oikaista vähän, mennä kerrankin siitä yli, missä aita on matalin ja järjestää silti mukavan illan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tätä voit soveltaa vaikka huomiseen itsenäisyyspäivään. Ystävät koolle, lyhyellä varoitusajalla, ja pöytä koreaksi, helposti kaupan antimilla. Annan sen itselleni anteeksi, saanhan silti parhaan osan: Ystävien seuran!

Asiakasillan menu:
 Mustikkaglögi (Marli. On  muuten hyvää!! Ja tuoksu on huikea)
 Aurajuustoa ja piparkakkuja
 Brie-juustoa ja Tuc-keksejä
 Konvehtilajitelma (Pandan ja Maraboun, ei ollut yhtään pahaa konvehtia!)
 Jugurttirusinoita

Kauniit astiat kattauksessa ja kukat kruunaavat juhlapöydän.

ps. samaan "relaus -puuskaan" kutsuin kotiimme myös siivoojan. Hän on tänään auttanut tekemään kodistamme puhtaan ja viihtyisän, nyt kun kiireisen äidin aika ei riitä.

1 kommentti:

  1. Oli kyllä huikea päivä :) Kiitos ihanasta illasta, mun mielestä siitä ei puuttunut mitään kun tunnelma oli aivan loistava <3

    VastaaPoista